ACV JO11-2 laat niet zien wat ze waard zijn

7 - 0

ACV JO11-2

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 16

28 oktober 2017 9:00

Na de inhaalwedstrijd voor de beker tegen Gieten JO11-1 en een trainingsdag incl. oefenwedstrijd tegen de Weide JO11-2 in de vakantie stond zaterdag 28 oktober een reis naar Beilen op het programma. Een vroege wedstrijd en dat was al even geleden voor de jongens.

Bij aankomst bleek dat de jongens op het hoofdveld mochten voetballen. Hartstikke leuk voor de jongens maar dat betekent ook vaak een groot veld en in Beilen zijn de jongens vaak ook een maatje groter. Hoe gaan de jongens hier mee om vandaag

Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen. De eerste helft was niet zo best van ACV. Teveel lopen met de bal, niet goed communiceren in de verdediging, vier spelers die misselijk werden en om de beurt gewisseld moesten worden en een keepers met een liesblessure. Doe daar een uiterst effectief Beilen bij en je weet het dat een lastige pot gaat worden. ACV creëerde wel een paar kansen maar die gingen er niet in (iets wat overigens elke week een probleem is, veel te veel kansen worden gemist). Fit Boys daarentegen was wel effectief en scoorde er in de eerste helft vrolijk op los. De jongens werden dan ook de kleedkamer in gestuurd met een 5-0 achterstand en stof om over na te denken.

Maar in de oefenwedstrijd tegen De Weide JO11-2 hebben de jongens in de tweede helft laten zien dat ze, na een slechte eerste helft, prima kunnen terugkomen in de wedstrijd met erg goed voetbal. Dat moeten ze vandaag dan ook maar laten zien in de tweede helft. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Helaas lukt dat niet, de tweede helft is wel beter dan de eerste helft en er komen ook meer kansen. Maar ja…. de afronding hè…. Onrustig, geen tijd nemen…. De bal gaat er gewoon niet in. Fit Boys scoort nog twee keer in de tweede helft en dus kunnen de jongens naar huis met een 7-0 nederlaag en heel veel leermomenten in deze wedstrijd. Het mooie is dat niemand ze dat hoeft te vertellen, dat weten ze zelf maar al te goed.

De volgende wedstrijd is zaterdag 4 november tegen Borger JO11-1. Deze wedstrijd is op het Catawiki-sportpark en de aftrap is om 9.45 uur.