1 - 4

ACV VR2

4e klasse B

13 oktober 2018 12:30

Om half 1 begon de wedstrijd tegen SV Stadspark. Het eerste doelpunt was voor ons. Aida Halilovic kreeg de bal aangespeeld van Eline Luchtenberg. Ze liep recht op de keeper af en liet de keeper het nakijken. Even later scoorde ze nog eens. Ditmaal met een schot tussen de benen van de keeper door. De assist kwam van Dominique Smeenge. Vlak voor rust maakte Aida Halilovic haar eerste hattrick van het seizoen. Na een diepe bal van opnieuw Eline Luchtenberg, kon Aida het strafschopgebied inlopen met de bal. Ze schoot op de keeper die het eerste schot tegenhield. In de rebound was het raak, vanuit een vrijwel onmogelijke hoek wist Aida Halilovic het net te vinden. Met 0-3 gingen we de rust in.

De tweede helft verliep iets moeizamer. Iedereen had last van het warme weer. Wel konden wij weer de bal in het net leggen. Eline Gerdes tekende voor de 0-4, ze kreeg de bal van Aida Halilovic en schoof hem beheerst in de linkerhoek van het doel. Aan het eind van de wedstrijd kon SV Stadspark nog de eretreffer maken. Jikke Kunst moest haar doel uitkomen, maar helaas lukte het haar niet om de bal het doel uit te houden. De eindstand van deze wedstrijd is 1-4.

Bedankt voor alle support en nog een fijn weekend!