75'
Pieter Bijl (schot)

3e divisie D

24 november 2018 14:30

Zaterdag 24 november stond de derby van Assen op het programma: Achilles1894 JO19-1 – ACV JO19-1. Al enkele weken werd naar deze wedstrijd uitgekeken! Vele spelers hadden afgelopen dinsdag nog meegedaan met ACV -023 tegen MSC Meppel -023. Vandaag wederom een mooie wedstrijd!

Vanaf minuut één was ACV de bovenliggende partij. Waar Achilles voornamelijk de lange bal speelde probeerde ACV de voetballende oplossing op te zoeken. Halverwege de eerste helft zette Jarno Deuring met een fantastische vrije trap ACV op een 1-0 voorsprong. Dit was tevens de ruststand. Ook in de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Pieter Bijl bepaalde uiteindelijk de eindstand 2-0 in het voordeel van ACV. Drie punten gingen mee naar sportpark Catawiki!

Zaterdag aanstaande staat de thuiswedstrijd tegen LAC Frisia 1883 JO19-1 op het programma. Aanvang 14:30 uur, toegang gratis!

Opstelling ACV: Manoah Kramer, Harold Kwant, Mark te Velde, Nout de Groot, Mika Lemery, Julius Duit, Sven Boer( Dennis Koster), Jarno Deuring (Max Jasper), Gewin Heidema (Bart Kuntz) Pieter Bijl, Mark Jagt

Benieuwd naar de beelden? Op YouTube staat samenvatting. Klik op Achilles JO19-1 - ACV JO19-1 om de wedstrijd te bekijken.