3 - 4

Raptim JO11-1

Hoofdklasse 02

10 november 2018 11:00

Afgelopen zaterdag speelde ACV JO11-2 zijn zevende competitiewedstrijd. Op een herfstachtig Catawiki Sportpark kwam Raptim JO11-1 op bezoek. Zouden de Assenaren zich weten te revancheren op het zure verlies van een week eerder?

Het eerste kwartier was rommelig. Echt grote kansen deden zich niet voor. Een paar keer leek er een kans voor ACV te komen, maar de aanvallers kwamen steeds een teenlengte tekort. Ook de Coevordenaren wisten niet echt gevaarlijk te worden. Na twintig minuten was de hulp van de ACV-doelman nodig om Raptim aan de 0-1 te helpen. Een paar minuten later was daar de verdiende gelijkmaker. Met 1-1 gingen de ploegen de rust in, waarbij het gevoel was dat ACV de tweede helft de winst zou pakken.

Al snel na rust scoorde ACV de 2-1 met een mooie schuiver in de verre hoek. Het veldoverwicht was groot, met de nodige kansen tot gevolg. Een grotere voorsprong leek aanstaande. Juist toen viel aan de andere kant de gelijkmaker (2-2). Maar de veldverhouding kwam al snel weer tot uitdrukking in de score na de 3-2 van ACV. De veerkracht van de bezoekers bleek echter groot. De 3-3 een kwartier voor tijd, werd vijf minuten voor tijd gevolgd door een 3-4. ACV was slordig in de combinaties en ook met de kansen werd slordig omgegaan. De uiteindelijke nederlaag (3-4) voelde als een onnodig verlies.