ACV JO11-2 zonder punten na gelijk opgaande wedstrijd

ACV JO11-2

2 - 3

MSC/Amslod JO11-1

Competitie

Hoofdklasse 02

Datum

3 november 2018 12:00

Accommodatie

Sportpark De Kooi
Bredeweg 30
9995NC
KANTENS
tel. 0595-552299

Afgelopen zaterdag speelde ACV JO11-2 zijn zesde competitiewedstrijd. Thuis tegen MSC JO11-1 moesten de jongens weer vol aan de bak. In de voorgaande wedstrijden werd pas een keer verloren, maar de verschillen tussen de teams zijn erg klein.

 

In de beginfase was ACV duidelijk nog niet bij de les. MSC had een paar fanatieke spelers die direct vol gas gaven. Aangespoord door een leider die geen moment stil was, was het al na een minuut spelen 0-1 voor de gasten. ACV kwam niet echt in de wedstrijd. Veel duels gingen verloren, combinaties strandden veel te vroeg en kansen werden amper gecreëerd. Niet dat de Meppelers nu zoveel kansen kregen, maar daar zat wel wat meer venijn in de ploeg. De 0-2 na bijna twintig minuten was niet onverdiend gezien het spelbeeld. Gelukkig wist ACV met een snoeihard schot direct de aansluitingstreffer te scoren, zodat de ruststand 1-2 was.

 

 

Tweede helft

Na rust trok ACV duidelijk het initiatief naar zich toe. De combinaties begonnen beter te lopen en de kansen volgden automatisch. Maar de nauwkeurigheid liet te wensen over. Tien minuten voor tijd scoorden de wit-zwarten de 1-3. Was dit de genadeklap? MSC werd zo mogelijk nog verder teruggedrongen en het was wachten op ACV-doelpunten. En inderdaad, de 2-3 werd netjes binnengetikt. Nog vijf minuten op de klok. Een spervuur van schoten volgde op het Meppeler-doel. De ene net naast, de ander net over. In de allerlaatste seconde leek de gelijkmaker er nog te komen. Het schot ging echter via de lat over en direct volgde het eindsignaal. ACV-MSC 2-3, waar ACV zeker recht had op een puntje.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!