Flitsende competitiestart ACV JO11-2 in Meppel

MSC/Amslod JO11-1

3 - 7

ACV JO11-2

Competitie

Hoofdklasse 08

Datum

9 februari 2019 9:00

Accommodatie

Sportpark De Kooi
Bredeweg 30
9995NC
KANTENS
tel. 0595-552299

Afgelopen zaterdag speelde ACV JO11-2 zijn eerste wedstrijd in de Hoofdklasse van de Voorjaarscompetitie. Op bezoek bij MSC JO11-1 wilde het team de prima zaalresultaten een vervolg geven. Zou dat lukken op een stormachtig Sportpark Ezinge?

 

ACV paste zich prima aan het weer aan en stormde de eerste helft over het veld. Over de flanken, door het midden, flitsende combinaties, omhalen, individuele acties, de lange bal, alles haalde ACV uit de kast. De Meppelers wisten niet wat ze overkwam. Kans na kans werd gecreëerd en dat leverde in de eerste helft vijf doelpunten op. Alle doelpunten waren mooi op film vastgelegd, zodat ook de afwezige ACV-speler in het buitenland de doelpunten kon zien.

 

ACV diende in de rust op het veld te blijven, waar de ranja klaarstond en de scheids nog even wat strekoefeningen deed.

ACV diende in de rust op het veld te blijven, waar de ranja klaarstond en de scheids nog even wat strekoefeningen deed.

 

Tweede helft

De tweede helft begon en MSC scoorde direct de 5-1 en 5-2. Hoe zou ACV hierop reageren? Was dit de ommekeer en ging MSC, waar ACV in de najaarscompetitie met 2-3 van verloor, aan een inhaalrace beginnen? Het antwoord kwam binnen twee minuten. Een snelle combinatie door het midden zette de ACV-aanvaller vrij voor de keeper: 6-2. Ook de 7-2 volgde snel. Ondanks nog een tegentreffer (7-3) was de zege al binnen. In de laatste tien minuten werd niet meer gescoord.

De koppositie na een wedstrijd is lekker, het vertoonde spel geeft nog veel meer voldoening.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!