1 - 7

ACV JO8-2

2e klasse 12

16 maart 2019 9:00

Het is druilerige zaterdagochtend op 16 maart 2019. Waar menig wedstrijd afgelast is, gaat die van ons gewoon door. Dus dat betekent 8:15 uur verzamelen. Als iedereen aanwezig is, behalve Daan welke ziek thuis zit en baalt als een stekker dat hij niet kan voetballen, kan de reis naar Beilen beginnen.

Aangekomen in Beilen is het omkleden en een goede warming-up doen. Alle spelers hebben er zin in en staan dan ook gretig aan de aftrap. De eerste 5 minuten beginnen we wat onwennig en loopt het nog niet altijd zoals de boys kunnen voetballen, maar toch kwam daarna snel de 0-1 door de dribbelkoning van het team Xavi. Niet veel later was de 0-2 ook een feit. Deze werd gemaakt door Mees welke al eerder een bal op de lat uit elkaar zag spatten door een verwoestend schot. Daarna werd er wat slapper gevoetbald en kreeg Beilen wat kansen maar telkens stuiten de Beilenaren op onze sluitposten Xeander, Rowin, Daniel. Als deze hem niet hadden, was Merijn een sta in de weg met uitstekende reddingen. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft was dan de 0-3 van Isayah een feit door goed samenspel van alle jongens.

De tweede helft begonnen we meteen goed en was het ook al snel 0-4, wederom gescoord door Xavi. Daarna was het Beilen wat een paar kansen kreeg en uiteindelijk ook de 1-4 scoorde door een miscommunicatie in de verdediging. Na dit doelpunt werden de boys weer wakker en begonnen ze weer te voetballen zoals ze kunnen. De 1-5 kon dus ook niet uitblijven. Deze werd dan ook goed afgemaakt door Isayah. Niet veel later was het wederom Isayah welke de 1-6 binnen tikte. De 1-7 was met een fantastische vrijetrap, welke onhoudbaar was voor de keeper, binnen geschoten door Isayah. Met deze uitslag op het scorebord werd er afgefloten door de spelbegeleider en wordt de ongeslagen reeks weer met een week verlengt.

Als leider wil ik alle spelers nogmaals de complimenten geven hoe ze voor elkaar willen werken en met vlagen fantastisch overspelen.