ACV JO13-1 en ACV JO14-1 spelen een lekkere pot tegen elkaar

14 november 2020 10:00

Zaterdagmorgen speelden ACV JO13-1 en JO14-1 een 'echte' wedstrijd op veld 1 van 2x40 minuten. Een beetje miezerregen weerhield een aantal ouders niet om vanachter een hek de wedstrijd te volgen. En ze kregen een leuke pot voorgeschoteld.

JO13-1 (in zwart-witte shirts) verdedigt, JO14-1 valt aan

De eerste kans was voor JO14-1, maar al snel nam JO13-1 het initiatief. Lekkere combinaties volgden, waarbij fysieke duels werden vermeden. Na nog geen 20 minuten stond JO13-1 met 3-0 voor. Daarna zakte de wedstrijd wat in met aan beide kanten weinig kansen. In de tweede helft nam JO14-1 direct het initiatief. Na ruim 10 minuten stond het 3-3 en was het weer een wedstrijd. JO13-1 herpakte zich en ging weer combineren. Dat leverde na een kwartiertje de 4-3 en 5-3 op. Een paar minuten voor tijd viel de 5-4, maar JO13-1 wist wel raad met de ruimte achterin bij het aanvallende JO14-1. De 6-4 en 7-4 beslisten de wedstrijd.

De uitslag van 7-4 voor JO13-1 deed er niet zoveel toe, het was in ieder geval heerlijk dat de jongens weer even het wedstrijdgevoel hadden.