Boerestreek 9 A
8426BM
APPELSCHA
tel. 0516-431238

Op deze mooie zonnige zaterdag, was het verzamelen bij een volle acv parkeerplaats. Om vervolgens naar Appelscha af te reizen. Allemaal wel wat ietsie pietsie gespannen, want er was nog niet gewonnen de afgelopen 2 wedstrijden. De wissel spelers kwamen later vanuit Assen om ons te ondersteunen (waarvoor dank).

De wedstrijd begon goed en ACV nam het initiatief, maar kwam niet tot scoren. Dus werden de rollen al gauw omgedraaid, 1-0 en kort daarop al 2-0 (1e door de benen van keeper goal). Hierna herpakte ACV zich heel erg sterk maar vooral ook goed! En draaide ACV de rollen weer om, Ruststand (volgens mij 3-5) inclusief 2e door de benen keeper goal (1-1).

De 2e helft was eenrichtingsverkeer richting de goal van Stanfries, hun keeper was wakker geworden, en heeft veel kunnen tegen houden. Aan de kant werd er gesproken over Bara, dat ie wel wat heeft van Romario. Maar ik (vader Jeremy) zag als oud ACV’er al gauw de nieuwe Mariano Bombarda! Lange haak benen , slalommen door de verdediging en goals maken (mooie goals!) Prachtig om te zien!

Het hele team maakte mooie bewegingen en was veel aan het dollen, ook onze 2e helft keeper Sem deed goede zaken! De laatste goal van ACV ging dus wederom door de benen van een verdediger en keeper vandaar (Dubbele panna) De 1-2 stand op dat vlak.

Kortom een mooie wedstrijd, een strenge scheids (penalty tegen) en de zon scheen heerlijk! Goed gedaan team JO10-4 (fase1). Allemaal zo door gaan!