ACV JO12-3 begint stroef maar herstelt goed

Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

Zaterdag 4 september 2021 was het eindelijk zover, er kon weer gevoetbald worden in competitieverband. Heerlijk! Voor JO12-3 was dit de eerste wedstrijd na 2 weken trainen. Oefenwedstrijdjes had dit team niet gehad.

JO12-3 bestaat maar liefst uit 16 spelers (waarvan 3 keepers). De spelers komen allemaal uit verschillende JO11 teams van vorig seizoen en nog enkele spelers die voorheen elders voetbalden. Trainers Hugo en Niels werden pas deze week aan JO12-3 toegewezen. Iedereen moest dus aan elkaar wennen tijdens deze eerste wedstrijd en dat was de eerste minuten te zien.

ACV leek even niet meer te weten hoe het spelletje ook maar weer moet en binnen een minuut of 5 stond Annen JO12-1 dan ook met 2-0 voor. Van paniek was echter absoluut geen sprake bij ACV. Naar mate de 1e helft vorderde werd het spel van ACV steeds beter en beter. Nog voor rust wist ACV wat terug te doen en werd er dus ook door ACV gescoord.

Trainers Hugo en Niels moesten helaas in de rust weg omdat ze zelf wedstrijd hadden. Paniek? Nee hoor, 1 van de vaders die langs de kant stond nam het roer met veel plezier over. En dat deed hij meer dan uitstekend (wellicht is hiermee de reserve leider gevonden?)!

Het zonnetje brak door, de supporters langs de kant waren enthousiast, de jongens werden flink aangemoedigd en ow ow wat werd het nog spannend. Helaas duurde de wedstrijd net een paar minuten te kort om een puntje te pakken tegen Annen. De eindstand: 4-5.

De kop is er af, iedereen is een beetje gewend aan elkaar. Op naar de volgende wedstrijd: 11 september uit tegen VAKO JO12-1!