ACV 12-3 laat toeschouwers weer genieten

Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

Afgelopen zaterdag stond voor ACV 12-3 wedstrijd nummer 4 gepland. Van de eerdere 3 wedstrijden waren er 2 heel erg leuk waarbij ACV en de tegenstander erg aan elkaar gewaagd waren. Zou dit vandaag ook weer zo zijn? Dat zijn immers de leukste wedstrijden!

Na een goede warming-up door trainers Niels en Hugo werd er om 10.00 uur afgetrapt. ACV had er duidelijk zin in, maar Gieten ook. Wat volgde was een heerlijke pot voetbal met 2 enthousiaste en sportieve teams. De vele toeschouwers van zowel ACV als Gieten hebben een heerlijke pot voetbal gezien.

In de 1e helft voor beide ploegen kansen. Het spel ging op en neer, er zaten mooie acties en aanvallen tussen, en ook de verdediging was lekker bezig. De keeper moest een aantal keren flink in actie komen. Na 15 minuten even een korte time-out en wat tips van de trainers. Daarna weer lekker verder ballen. Toen na 30 minuten de uitstekend fluitende scheidsrechter voor de rust floot, stond er een 2-1 stand op het score bord.

Snel naar de kleedkamer want die 10 minuten rust zijn zo voorbij. Ranja, nog een paar tips van de trainers, keepers wissel bij ACV en op naar de 2e helft.

Ook de 2e helft was weer genieten voor de toeschouwers. De teams bleken echt aan elkaar gewaagd. Gieten kwam goed terug in de wedstrijd en ACV had het even moeilijk. De supporters van ACV hadden dit door en met de nodige aanmoedigingen (ga zo door, nog even volhouden, het gaat hartstikke goed, mooie actie, enzovoort…..) werden de spelers van ACV vooruit “geschreeuwd”. Het 2e deel van de 2e helft werd ACV weer sterker maar het bleef spannend tot het einde van de wedstrijd. Bij het laatste fluitsignaal had ACV 5x gescoord en Gieten 3x.

Daarna kwamen nog de penalty’s die ook weer lekker werden genomen. En toen de kleedkamer in voor de nodige grappen en grollen, lekker ouwehoeren en oja er werd ook nog gedoucht! Niet alleen belangrijk voor de hygiëne maar zeer zeker ook voor het team gevoel.

Volgende week mogen de boys naar Hoogeveen voor een wedstrijd tegen Hoogeveen/Tiendeveen JO12-2.