Verslag ACV JO14-1 - Heerenveense Boys JO14-1

Rottumerweg 1
8445PA
HEERENVEEN
tel. 0513-636644

Vandaag speelden we een uitwedstrijd tegen de Heerenveense Boys. Zij staan op dit moment op plaats 7 in de competitie en wij op een gedeelde 1e plaats (nou ja, op nummer 2 vanwege het doelsaldo) met HFC ‘15.

We begonnen de wedstrijd heel goed en hadden veel kansen, die we helaas in het begin niet benut hebben, maar zaten wel heel goed in ons spel. Na ongeveer een half uur scoorden we het eerste doelpunt 0-1, een lekker gevoel. Op naar meer en dat ging best heel goed, 7 minuten na de 0-1 uit een super vrije trap scoorden we de 0-2.

Daarna ging het allemaal wel heel snel, het ene na het andere doelpunt volgde. Veel spelers van ons team hebben vandaag een heel mooi doelpunt gemaakt, super leuk! In de laatste 10 minuten scoorden de Heerenveense Boys nog, 1-7, fijn voor hun, maar we hebben de wedstrijd met trots gewonnen met 1-8! Het was een leuke wedstrijd vandaag. Het resultaat na vandaag…. Nog steeds een gedeelde 1e plaats met HFC ‘15 maar we lopen in…. ACV JO14-1 komt er aan!