Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

Op zaterdag 27 november 9 uur was de wedstrijd ACV JO14-1 tegen VV Heerenveen JO14-1.
Nadat Heerenveen een paar kansen had om te scoren net zoals ACV met een aantal grote kansen, kreeg vv Heerenveen een onterechte penalty. Die werd helaas benut: 0-1.
Nauwelijks bijgekomen van de achterstand kwam er uit een ongelukkig moment in de verdediging een doelpunt: 0-2. Dit was ook de ruststand.
Na de rust stonden beide teams alweer klaar, maar liet de scheidsrechter op zich wachten. Was dat de reden waardoor we slap aan de tweede helft begonnen? Bij niet goed opletten werd er gescoord door VV Heerenveen: 0-3.
Deze stand bleef lange lang tijd zo staan. Toch werd ACV beter. De passes kwamen weer aan, de duels werden gewonnen en er werd positief gecoacht. Dit leverden kansen op. Uit een vrije trap werd door Jorn gescoord: 1-3.
ACV kreeg weer hoop en bleef maar kansen creëren. Een doelpunt hing in de lucht. Die kwam er door een terecht gegeven penalty. Deze werd netjes ingeschoten door  spits Allesandro: 2-3.
Er was nog weinig tijd over, zou er nog een gelijkspel uit  gesleept kunnen worden? Bij de laatste corner van ACV ging iedereen mee naar voren, maar  helaas heeft ACV de bal niet in het netje kunnen leggen. Nog 1 laatste bal naar voren en daar klonk het eindsignaal. Eindstand: 2-3.