Wedstrijdverslag HFC ’15 JO14-1 - ACV JO14-1

De Verbetering 50
9744DZ
GRONINGEN
tel. 050-5590204

Zaterdag 18 september moesten we uit naar HFC ’15 JO14-1. Tegen deze tegenstander hebben we onlangs een oefenwedstrijd gespeeld die we wonnen. Maar we moesten de tegenstander niet onderschatten want ze stonden nummer 1 in de competitie.

We begonnen goed en scherp, hielden goed druk op de bal en scoorden vrij snel 2 doelpunten. Op het einde van de eerste helft begonnen we te verzwakken. Waardoor we met 1-2 de rust in gingen.

Na een peptalk en tactische aanwijzingen in de rust van trainer René gingen we vol goede moed weer het veld op.

In tweede helft kregen we niet goed grip op het fysiek spel van HFC ‘15, veel lange en hoge ballen waardoor we niet echt ons eigen spel konden blijven spelen. HFC ‘15 kwam terug tot 3-4 maar door een terechte penalty kwamen we weer mooi op voorsprong 3-5.

Aan het einde van de wedstrijd begon HFC ‘15 meer druk te zetten en kregen ze nog 2 corners, de minuten tikten weg en toen de scheidsrechter eindelijk de wedstrijd ging affluiten stond er 4-5 op het scorebord. Het einde was heel spannend maar we hebben gewonnen en ACV JO14-1 staat nu op nummer 1 in de competitie.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Blauw Wit JO14-1.