Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Na de nederlaag bij FC Assen JO10-1 van vorige week, moest ACV JO10-1 nu naar Hoogezand. Voor iedereen was de club HS'88 een grote onbekende. Op het oude maar gezellige complex werd het een eentonige wedstrijd.

ACV nam de aftrap, de bal ging naar rechts, de ACV-er speelde twee man uit, schoot in de verre hoek en de stand was 0-1. Zo ging het in de eerste helft regelmatig. Het is dat de doelman van de thuisclub veel ballen pakte en de doelpalen het nodige te verduren kregen. Vlak voor rust scoorde HS'88 uit een spaarzame aanval de 1-5.

Tweede helft

Na rust eigenlijk hetzelfde beeld. De thuisploeg kreeg wel meer kansen, maar ook die spelers lukt het maar weinig om een bal geplaatst op doel te schieten. Hard schieten door het midden wint het nog altijd van het rustig plaatsen van de bal. ACV had het vizier scherper staan en had ook een paar hele mooie aanvallen over verschillende schijven. Afijn, het telraam maakte zaterdagochtend overuren en pas bij 3-11 voor ACV klonk het eindsignaal.

De wedstrijd was om half 1 afgelopen, waardoor menig ouder de rit terug naar Assen in een recordtijd reed om de intocht van de Sint niet te missen.