Twedo letterlijk en figuurlijk een maatje te groot voor ACV JO10-1

Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

Zaterdag speelde ACV JO10-1 zijn tweede wedstrijd in de derde fase van het seizoen. De nipte nederlaag van vorige week bij Rolde Boys moest weggespoeld worden. Dat bleek al voor de wedstrijd haast een onmogelijke klus te worden, toen vlak voor de wedstrijd twee spelers ziek bleken. Gelukkig bracht Amber uit JO10-3 uitkomst, zodat het team in ieder geval genoeg spelers had. Dan maar geen wissels.

De start was voor ACV, spelend in zwarte/felgroene reserveshirts. Maar na de 1-0 voorsprong nam Twedo JO10-1 het initiatief. De ploeg uit Veenoord had enkele forse knapen in het team. In enkele minuten tijd werd het 1-5. De ruststand van 3-6 gaf ACV nog hoop voor de tweede helft, maar tegen een ploeg met wel twee wissels wordt het natuurlijk steeds moeilijker. In de tweede helft werd het niet meer echt spannend, maar op inzet wist ACV de schade beperkt te houden. Op de 6-10 nederlaag viel niets af te dingen. Volgende week thuis tegen FC Meerdijk. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.