0 - 6

Annen JO17-1

Onder 17, JO17-2, 1e klasse 08

18 november 2017 10:45

ACV JO17-2 heeft op deze herfstachtige zaterdag kansloos verloren van een ontketend Annen JO17-1. Door deze nederlaag moet JO17-2 nu de koppositie met Annen JO17-1 en Musselkanaal JO17-1 delen. Door deze nederlaag staat de blauw zwarte formatie even weer met beide benen op de grond. Waar het tot vandaag nog ongeslagen was en soms oogstrelend voetbal liet zien, kon het vandaag geen potten breken tegen het sterke Annen. De in rood wit getooide tegenstander streed vanaf minuut 1 voor iedere meter, waar ACV dikwijls te tam was in de duels. De tegenstander leek niet alleen meer energie in de wedstrijd te leggen, maar bleek ook een tallentvolle groep te hebben. Tijdens de 1e helft was de tegenstander al de bovenliggende partij. Het won de meeste duels en kreeg de meeste kansen. Halverwege de 1e helft leidde dit tot de logische 0-1 na een uitgespeelde aanval. Op slag van rust kwam de tegenstander zelfs op 0-2 na een klutsbal. Met deze stand gingen beide teams aan de thee. ACV startte vervolgens met goede bedoelingen aan de 2e helft. Echter gelijk na rust haalde Annen na weer een uitgespeelde aanval de trekker over, wat de 0-3 betekende. Aan ACV kant gingen de koppies omlaag. Er werd wel geprobeerd om het tij te keren, echter zonder veel overtuiging. Uiteindelijk counterde de tegenstander zelfs naar een uiteindelijk terechte 0-6 overwinning. Letterlijk (it was raining cats en dogs) en figuurlijk een koude douche voor de mannen van JO17-2, maar ook een leermoment in de zin dat er nog stappen zijn te maken. Volgende speelt JO17-2 thuis tegen het doorgaans fysiek sterke Gieten. Ik benieuwd of de blauw zwarte formatie zich dan weet te revancheren. Met dank aan Anita Maas zijn via de volgende link foto’s terug te vinden van de wedstrijd tegen Annen: https://photos.app.goo.gl/XnTnNirpxGUl0CA02