Jeugdbestuur

Met de recente komst van een aantal nieuwe bestuursleden is het ACV Jeugdbestuur op volle sterkte. De volgende vrijwilligers hebben nu zitting in het ACV Jeugdbestuur: Theodoor Sikkema (voorzitter), Paul-Wim Boelens (algemeen lid), Marco Anjema (penningmeester), Arjan van Vliet (technische zaken), Marlies Nieuwenhuis (secretaris), Natasscha Tunyluhulima (secretaris) en Magda Hoekstra (Activiteiten commissie).

 

Het ACV Jeugdbestuur is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het jeugdbeleidsplan. Momenteel wordt het jeugdbeleidsplan herzien, in nauw overleg met het Algemeen Bestuur van ACV en met andere betrokkenen bij de jeugdafdeling. Dit behelst zowel de sportieve, als de organisatorische en financiële aspecten voor de jeugdafdeling. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via: jeugdvoorzitter@acvassen.nl.Van links naar rechts: Marlies Nieuwenhuis, Natasscha Tunyluhulima, Marco Anjema, Theodoor Sikkema, Paul-Wim Boelens, Arjan van Vliet en Magda Hoekstra.

 

De bestuursleden stellen zich even kort voor:

Ik ben Magda Hoekstra en via mijn man Paul Hoekstra bij ACV terecht gekomen. Mijn schoonfamilie is kind aan huis bij deze mooie club. Paul en mijn beide zoons zijn actief als voetballer en vrijwilliger. Ook ik wil graag mijn steentje bijdragen. Vanaf oktober vorig jaar doe ik dat als voorzitter van de nieuwe activiteitencommissie voor de jeugd.

Ik ben Marco Anjema. Onze jongste telg Maarten speelt sinds een half jaar voetbal bij ACV. Omdat het bij sportverenigingen altijd zo is dat vele handen licht werk maken en het me leuk leek, ben ik toegetreden tot het bestuur. Ik hoop dat ik een zinvolle bijdrage kan leveren en ik ga ervanuit dat ik op deze manier een leuke hobby extra heb.

Marlies Nieuwenhuis: Mijn 2 neefjes voetballen bij ACV, in JO11-4 en JO13-2. Mijn broer is trainer van JO11-4, ook heeft hij zelf van 1994 t/m 2004 in het 1e gevoetbald. Om een bijdrage te leveren aan de club, met name de jeugd, heb ik mij als vrijwilliger aangesloten bij het  jeugdbestuur.

Ik ben Arjan van Vliet en maak al een aantal jaren deel uit van het jeugdbestuur en Technische Commissie Jeugd (TCJ). Ooit jeugd en selectiespeler geweest van ACV en op dit moment nog actief voetballer in ACV 4. Ondanks dat mijn zoon niet meer bij ACV, heb ik toch besloten om mij actief te blijven inzitten voor de jeugdafdeling. 

Paul-Wim Boelens: Mijn zoon voetbalt sinds 3 seizoenen bij ACV en mijn schoonfamilie al 3 decennia. Zo kom ik al vele jaren met plezier bij ACV, waarbij de laatste twee seizoenen als leider van het team van mijn zoon. Om mee te helpen de ACV jeugdvereniging de volgende stap te laten maken zodat onze spelers met veel plezier blijven voetballen bij ACV heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij het Jeugdbestuur. En vrijwilligers zijn onmisbaar en erg welkom bij ACV!

Hallo, mijn naam is Natascha Tunyluhulima. Mijn zoon Lazaro voetbalt 2 seizoenen met enorm veel plezier bij ACV. ACV is niet geheel onbekend voor mij. Zo speelt mijn broer sinds de jaren 90 bij ACV. Ook zit ik plm. met o.a. Magda een halfjaar in de jeugd activiteitencommissie. We kennen allemaal de uitspraak: "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" aan deze uitspraak wil ik graag mijn steentje bijdragen.

 

Theodoor Sikkema: sinds 2010 voetballen zoons van mij bij ACV, momenteel in jo17-5 en jo13-3. Na enkele jaren als leider en binnen de commissie Positief Coachen actief te zijn geweest besloot ik me voor de hele jeugdafdeling in te zetten, in de hoop een bijdrage te kunnen leveren aan een mooi voetbalavontuur voor alle jeugdleden, binnen selectieteams maar zeker ook binnen alle overige teams. Om dit te kunnen behalen hebben we elkaar als ouders en voetballers hard nodig: samen zijn wij de vereniging ACV! Dat samenwerken is meestal erg leuk.. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!