Fysiotherapie Paramedics

Paramedics Fysiotherapie en ACV werken samen. Paramedics verzorgt voor leden van ACV inloopspreekuren en behandelingen. Een logische samenwerking, want Paramedics is gespecialiseerd in sport en ACV wil zich verder professionaliseren.

Hoe werkt het?

Ben je lid van ACV en heb je een sportblessure? Kom dan langs voor het inloopspreekuur in kleedkamer 10. In kleedkamer 10 is een Pop-up fysiopraktijk met een open inloopspreekuur op dinsdagen en donderdagen van 17:30 tot 19:30 uur. Twee medewerkers van Paramedics geven daar een eerste indicatie van blessures. Bij het inloopspreekuur hoor je of verdere behandeling nodig is.

Zaterdag

Bijna iedere zaterdag is Sanne Hollander vanuit Paramedics van 9 tot 11 uur aanwezig bij ACV. Sanne helpt de jeugd met tapen, verzorgen, beantwoorden van vragen, geven van tips en het behandelen van acute klachten. Dit is allemaal zonder kosten.

Aanwezig

Als het Paramedics bord buiten vooraan het complex staat, dan is Sanne aanwezig en kun je haar vinden in de verzorgingsruimte. Anders kun je haar bellen op 06-8255 5568. De fysio's op dinsdag- en donderdagavond bij ACV kun je ook via dit nummer bereiken.

Afspraak maken

Via de QR-code die op het bord buiten bij ACV staat, kun je daarnaast ook een afspraak maken voor een moment dat het jou uitkomt bij een van de vier vestigingen van Paramedics in Assen. Indien je fysiobehandelingen krijgt, dan worden deze gedaan op de locaties van Paramedics in Assen-Oost, Marsdijk of centrum (Molenstraat).

Wat zijn de kosten?

Het inloopspreekuur is gratis voor jong en oud. Kinderen tot 18 jaar zijn standaard verzekerd voor tenminste 18 fysiobehandelingen op jaarbasis, zonder te hoeven bijbetalen. Voor volwassenen (18 jaar en ouder) is het afhankelijk welk pakket is afgesloten bij de zorgverzekeraar. Paramedics kan dit bij ACV ter plekke checken en heeft overigens met iedere zorgverzekeraar in Nederland een contract. Een behandeling is bij ‘aanvullend verzekerd’ 100% vergoed.

De twee fysiotherapeuten stellen zichzelf voor:

‘Dag voetballers van ACV, ik ben Tim Smallenbroek en ik ben fysiotherapeut bij Paramedics in Assen en Rolde. Op zaterdagochtend ben ik ook werkzaam op de locatie Marsdijk. Ik ben in juli 2020 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Persoonlijke aandacht tijdens de therapie vind ik erg belangrijk. Ik denk graag mee met sporters en geef ze oefeningen mee om klachten te voorkomen. In mijn vrije tijd voetbal ik in de eerste selectie van de voetbalvereniging LTC Assen.’

‘Beste ACV'ers, mijn naam is Koen Bijl en ik woon in Groningen. Wellicht hebben jullie me al eens zien rondlopen bij ACV. Ik speel namelijk in het zesde elftal. Ik speel zowel de eerste, tweede als derde helft bij ACV. Na mijn stage ben ik aan de slag gegaan als fysiotherapeut bij Paramedics. Daar behandel ik diverse soorten klachten maar het liefst ben ik met (voetbal) sport bezig. Daarom vind ik het ook super om mijn werk bij ACV te kunnen doen. Jullie kunnen mij op de dinsdagavonden vinden op het complex. Ik ben beschikbaar voor allerlei vragen over blessures, pijntjes en meer. Zoek me gerust op in kleedkamer 10. Tot snel bij ACV!’

Paramedics en sport

Paramedics bestaat al ruim 30 jaar en heeft meerdere locaties in Assen en omstreken. De laatste jaren richt het bedrijf zich steeds meer op sport. Paramedics investeerde in een sportschool en zette het Paramedics Sport Performance Center op voor het meten, testen, herstellen en performen van sporters. Eigenaar Laurens Hoosbeek is leider en sponsor van Vrouwen 1 van ACV. Bij Paramedics werken 36 mensen zoals fysiotherapeuten, sportinstructeurs, performance coaches, diëtisten en kinderfysiotherapeuten. Meer informatie op www.paramedics.nl.


Paramedics_Groot.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!