Sponsoren Acv Zaalafdeling

Sponsoren Zaalafdeling

De zaalafdeling van ACV draait met hulp van de sponsoren die onderaan deze pagina staan.

Hoofdsponsor ACV zaalafdeling

Al jaren de vertrouwde hoofdsponsor van de Zaalafdeling van ACV is Niels Slaapcomfort - Uw ONLINE SLAAPKAMER ADVISEUR.

Niels Slaapcomfort is via www.snurky.nl een groot leverancier van logeerbedden. Heb je een logeerbed nodig? Klik dan op de link!
Eigenaar van Niels Slaapcomfort is Niels Vanderveen, die zelf ook speelt bij ACV, zowel op het veld als in de zaal. Een echte ACV'er.

Wil je advies van Niels Slaapcomfort, mail dan naar niels@niels-slaapcomfort.nl om een afspraak te maken.  

Sponsoren van de zaalafdeling

Enneüs: Onderzoeksbureau Enneüs uit Groningen is specialist op het gebied van marktonderzoek, klantonderzoek en tevredenheidsonderzoek. Met behulp van diverse onderzoeksmethoden (bijvoorbeeld met online enquêtes, schriftelijke vragenlijsten, telefonische interviews, interviews en focusgroepen) helpt Enneüs organisaties om inzichten te verkrijgen in ervaringen, belevingen en percepties van doelgroepen. Bijvoorbeeld onderzoek onder klanten (klanttevredenheidsonderzoek) en onderzoek onder medewerkers (medewerkerstevredenheidsonderzoek). Vraag op de website van Enneüs makkelijk een offerte aan voor een marktonderzoek op maat!

Greenledwalls: Duurzaam en innovatief adverteren? Maximaal zichtbaar zijn langs de populaire snelweg A28? Iedereen in de regio Assen bereiken met jouw advertentie? Greenledwalls maakt het mogelijk.

Bouwatch: Bouwplaatsbeveiliging en locatiebeveiliging is tegenwoordig een noodzaak. BouWatch biedt al sinds 2010, als één van de eersten in Nederland, een totaalpakket voor het tijdelijk beveiligen van uw bouwplaats of locatie. Voor ieder bouwproject, groot of klein, bieden wij een passende oplossing.

 
Newz Marketing & Media: Wij zijn Newz Marketing & Media en wij maken jou zichtbaar. Bij je klanten, je publiek of bij je doelgroep. Samen met 12 specialisten, ieder op zijn of haar eigen vakgebied, werken we aan het neerzetten van jouw bedrijf. Of dat nu in de vorm van een website is, een social media campagne of een bedrijfsvideo, bij Newz Marketing & Media maken we het voor je.
 

Combivé: Als onafhankelijk financieel adviseur helpt Combivé Verzekeringen u graag bij al uw vragen over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Combivé Verzekeringen adviseert u op het gebied van financiële dienstverlening en treedt richting de verzekeraars op voor uw belangen.

Bouwmij Hendriks is een familiebedrijf met 45 enthousiaste en betrokken medewerkers uit Assen. Wij bouwen niet alleen aan gebouwen, wij bouwen vooral voor mensen. Voor zowel de zakelijke als particuliere klant zijn we een solide, betrouwbare en bovenal vakbekwame partner. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, (planmatig)onderhoud of service; u kunt op ons bouwen en dat al meer dan 90 jaar!

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Sportcafé De Marsdijkhal is reeds 25 jaar een begrip in Assen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje maar heeft u plannen voor een jubileum, verjaardagsfeest, afscheidsfeest, examenfeest e.d. Ziet u mogelijkheden voor uw evenement of zoekt u facilitaire mogelijkheden voor uw vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik op één van de logo's om meteen naar de website van de betreffende sponsor te gaan. 

Natuurlijk_Tegel.png
Newz.png BouWatch.png  

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!