Sponsor-bijeenkomsten

Hier vindt u de bijeenkomsten van de Businessclub De Zwaluw van afgelopen tijd.

Geslaagde sponsordag Businessclub de Zwaluw in Friesland

Donderdag 28 november 2019 is Businessclub de Zwaluw de provinciegrens over gegaan. In het Friese Marrum werd een bezoek gebracht aan Nelf Lakfabrieken om vervolgens af te reizen naar sc Heerenveen. Het werd een prachtige dag waar nog lang over nagepraat werd.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/1737/geslaagde-sponsordag-businessclub-de-zwaluw-in-friesland/Geslaagde spelerspresentatie ACV 1

In een vol atrium bij gastheer RTV Drenthe vond dinsdagavond 10 september 2019 de spelerspresentatie van ACV 1 plaats, waarbij uiteraard ook de technische staf niet vergeten werd. Het werd een gezellige avond waarbij de aanwezigen ook nog een kijkje in de keuken van RTV Drenthe kregen.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/1576/geslaagde-spelerspresentatie-acv-1/
Sponsoren tekenen contract

Na afloop van de wedstrijd ACV – Excelsior ’31 had Leon den Hertog (voorzitter Businessclub de Zwaluw) heugelijk nieuws te melden. Er is een nieuwe sponsor toegetreden tot de hoofdsponsor-groep. Nelf Lakfabrieken is vanaf volgend seizoen één van de hoofdsponsors van ACV. Daarnaast kon hij aankondigen dat Enneüs toetreedt als nieuwe sponsor. Alsof dat nog niet genoeg was kon de trotse voorzitter ook vertellen dat hoofdsponsors Asser Glas en Verhandel en Janmar hun contract verlengden. Tot slot volgde nog de mooie mededeling dat meerdere sponsors hun contract verlengen.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/1403/sponsornieuws-businessclub-de-zwaluw/


Geslaagd bezoek Erik Hulzebosch aan Businessclub de Zwaluw

Dinsdagavond 19 maart was er een speciale gast op bezoek bij de sponsoravond van Businessclub de Zwaluw. Erik Hulzebosch gaf acte de présence in het clubhuis van ACV. Met veel anekdotes schetste hij zijn levensverhaal aan de vele aanwezigen.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/1323/geslaagd-bezoek-erik-hulzebosch-aan-businessclub-de-zwaluw/

Erik Hulzebosch op bezoek bij ACV


Businessclub de Zwaluw over de grens

Afgelopen woensdag is Businessclub de Zwaluw de grens over gegaan. In voorgaande seizoenen bleef de Businessclub net binnen de landsgrenzen. Er werden bezoeken gebracht aan Heracles/Ten Cate en FC Twente/Grolsch. Woensdag werd de grens over gestoken om Duitsland in te gaan en op bezoek te gaan bij Gardendreams te Emsburen en de roemruchte voetbalclub SV Meppen.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/1081/businessclub-de-zwaluw-over-de-grens/Geslaagde sponsoravond bij de Bonte Wever

Woensdag 5 september hield Businessclub de Zwaluw haar eerste event van het nieuwe seizoen. In de vernieuwde Bonte Wever werden de sponsoren gastvrij ontvangen door directeur Christa de Ruiter en manager Sales en Events Anita ter Veld. Hoofdonderdeel van de avond was de spelerspresentatie van ACV.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/954/geslaagde-sponsoravond-bij-de-bonte-wever/
Sponsoren verlengen contracten

Goed nieuws aan het sponsorfront bij ACV. Na afloop van de wedstrijd ACV – DVS ’33 op 19 mei 2018 kon Gerrit Volkers (voorzitter Stichting ACV Topsport) bekend maken dat drie van de hoofdsponsors hun sponsorcontract verlengden. Asser Glas en Verfhandel bvKlok Onderhoud- en Afbouwgroep en WoonAssenaal blijven ook in de toekomst aan ACV en Businessclub de Zwaluw verbonden. Samen met ING, JanMar en Catawiki vormen zij de hoofdsponsorgroep. Daarnaast verlengden nog eens 17 sponsoren hun contract.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/844/sponsoren-verlengen-contracten/
Erwin Koeman op sponsoravond Businesclub de Zwaluw


Op 25 april was niemand minder dan Erwin Koeman bij ACV op bezoek. Samen met Hans Nijland (algemeen directeur FC Groningen) en Robbert Klaver (Commercieel directeur FC Groningen) werden zo’n 120 sponsoren en introducees meegenomen in de wereld van het (inter)nationale voetbal.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/795/geslaagde-sponsoravond-met-erwin-koeman/

 


Tour de Grolsch

De bus van Drenthe Tours zat woensdag 8 november helemaal vol voor een ‘Tour de Grolsch’ naar Enschede. Sponsoren van ACV bezochten er eerst de Grolsch Veste, de thuishaven van FC Twente. Daarna stond een bezoek aan de Grolschfabriek op het programma, dat de sponsorcommissie had samengesteld. Gezien de reacties had de commissie eer van haar werk.

Het hele artikel leest u via deze link: https://www.acvassen.nl/1/502/tour-de-grolsch-voor-sponsoren-van-acv/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!