14 - 2

VKW JO10-1JM

Onder 10, JO10-1, 1e klasse 04

25 november 2017 11:00

Zaterdag speelde ACV JO10-1 zijn zevende competitiewedstrijd. Dit keer kwam VKW uit Westerbork op bezoek. In de uitwedstrijd had ACV na een 1-1 ruststand door middel van een prima tweede helft een 2-5 overwinning behaald. Hoe zou dat in de thuiswedstrijd gaan, na het teleurstellende verlies van vorige week tegen de koploper?
Na 1 minuut was het antwoord gegeven: heel goed! De eerste twee aanvallen leverde ook twee doelpunten op. En ACV ging door. Er werd geen ruimte weggegeven en de combinaties werden steeds goed gezocht. Kans na kans was het resultaat. De stand liep dan ook gestaag op. Met rust stond er 7-0 op het bord en dat hadden al dubbele cijfers kunnen zijn. De spaarzame aanvallen van de gasten werden prima gepareerd door de ACV-doelman.
Voor de wedstrijd werd de officiële teamfoto gemaakt. Achter vlnr: leider Bert, Coen, Jorn, Ruben, Yannick, leider Pieter; voor vlnr: Merijn, Niels, Noah, Mauro en Sandro.
In het begin van de tweede helft deed ACV het even iets rustiger aan. Er vielen wat gaten in de veldbezetting en VKW kwam er soms gevaarlijk uit. Dat resulteerde in de 7-1. Dat was direct het sein voor ACV om er een schepje bovenop te gooien. Binnen 10 minuten stond het 10-1. VKW had de tweede helft wel meer in te brengen, miste een paar grote kansen en kwam op 10-2. ACV toonde veerkracht en liet zich nog even van zijn beste kant zien: twee afstandsschoten vlogen nog op de lat en vier ballen werden netjes binnengetikt. Eindstand 14-2.