ACV JO11-1 overtuigend langs Achilles JO11-1

5 - 8

ACV JO11-1

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 01

4 november 2017 9:45

ACV JO11-1 speelde zaterdag 4 november zijn zesde competitiewedstrijd tegen nummer vijf Achilles JO11-1. Op basis van de eerdere uitslagen van beide ploegen leek het een spannende pot te worden. En dat werd het zeker in de eerste helft.

ACV begon nerveus. Achilles tikte in de begin fase de bal goed rond en namen het initiatief in de wedstrijd. Hoewel dit géén uitgespeelde doelpogingen opleverde wisten ze door twee prachtige afstandsschoten toch een snelle 2-0 voorsprong te pakken.

Nadat ACV besloot meer energie in de wedstrijd te stoppen, de persoonlijke duels te gaan winnen en de bal sneller rond te laten gaan ontstonden al snel de kansen. Nog voor rust werd de 2-0 achterstand zeer knap omgezet in een verdiende 3-4 voorsprong.

Wat mag je als toeschouwer na zo’n aantrekkelijke eerste helft van het tweede deel verwachten? Hier gaven de spelers direct antwoord op door in hetzelfde tempo en bezieling de wedstrijd te hervatten.

Het publiek werd getrakteerd op mooie combinaties, pittige duels en prachtige doelpunten. Lang ging de wedstrijd gelijk op maar halverwege de tweede werd duidelijk dat ACV de bovenliggende partij was.

Met het uitlopen naar een 4-7 voorsprong werd duidelijk dat de 3 punten binnen zouden zijn. Uiteindelijk stond er een 5-8 eindstand op het scorebord. Met het publiek als absolute winnaar!