LTC JO11-5

6 - 7

ACV JO10-1

4 oktober 2017 19:00

Woensdagavond speelde het nieuwe JO10-1 een oefenwedstrijd tegen LTC JO11-5. Het was de eerste wedstrijd van het team dat als JO10-2 aan het seizoen begon, maar dat door de goede resultaten in zijn geheel is doorgeschoven naar JO10-1. Het voormailige JO10-1 schoof om dezelfde sportieve reden door naar JO11.

Totnutoe waren er allemaal ruime overwinningen. Uit bij LTC moesten de jongens (gelukkig) vol aan de bak. In het begin van de wedstrijd speelde ACV met een man minder, maar kwam de ploeg wel op een 0-2 voorsprong. Na 10 minuten spelen was ACV compleet, maar apart genoeg kwam de ploeg daarna met 3-2 achter. Kansen over en weer. De vele ouders trotseerden niet voor niets weer en wind. Vlak voor rust scoorde ACV de 3-3.

Kansen over en weer bij LTC JO11-5 tegen ACV JO10-1

In de tweede helft bleef het een gelijkopgaande wedstrijd. Een 5-3 achterstand werd op karakter opgehaald tot 5-5. Waar LTC met 3 wisselspelers lekker kon doorwisselen, had ACV geen wissels. Zou de vermoeidheid ACV parten gaan spelen? Weer kwam ACV achter: 6-5. Op de counter wist ACV regelmatig gevaarlijk te worden. Dat resulteerde in 6-6. Vijf minuten voor tijd was er de 6-7 voorsprong. Dat werd ook de eindstand in deze heerlijke wedstrijd.

De jongens waren terecht blij met de overwinning. De leiders en ouders waren vooral blij dat de jongens weerstand hadden en ze tot het eind bleven strijden. Op naar de competitie.