1 - 15

ACV JO10-1

1e klasse 09

14 april 2018 9:00

In de vijfde wedstrijd van de voorjaarscompetitie speelde ACV JO10-1 zaterdag een uitwedstrijd tegen Diever-Wapse JO10-1. De ploeg uit Diever speelde voor de winterstop in de tweede klasse en wist toen te promoveren. In de eerste klasse staat de ploeg onderaan, terwijl ACV zonder puntverlies bovenaan staat.

Op een knus sportpark aan de rand van Diever had ACV wederom heel weinig tegenstand. De laatste weken had het team uitslagen van 12-3 en 14-0 neergezet en afgelopen zaterdag werd het weer een doelpuntenfestijn. In de eerste helft wist de prima doelman van Diever-Wapse via goede reddingen zijn doel nog aardig schoon te houden. De ruststand was 0-6 voor ACV. Na rust was het zo mogelijk nog meer eenrichtingsverkeer. Aanval na aanval volgde en de teller liep lekker op. Bij één van hun drie aanvallen wisten de rood-groenen te scoren. ACV zette daar heel veel doelpunten tegenover, zodat de eindstand 1-15 werd.

In de rust worden de ACV-boys nog even opgepept om ook de tweede helft vol gas te geven.