ACV – Be Quick 1887 eindigt in een gelijkspel

50'
Arnoud Bentum (intikker)

21 augustus 2018 20:00

G. Gils

Assen – De oefenwedstrijd ACV – Be Quick 1887 is geëindigd met een 1-1 eindstand op het scorebord. ACV kwam na 12 minuten op een 1-0 voorsprong. Een goed opgezette aanval werd door Marco van der Heide doeltreffend afgerond. Een sterker ACV kreeg in het eerste bedrijf kansen op meer maar wist de mogelijkheden niet te benutten. Er werd gerust met een 1-0 stand.

Na de rust kwam Be Quick 1887 al snel op gelijke hoogte. De Groningers konden profiteren van een defensieve fout waarna Arnoud Bentum de bal in een leeg doel kon schieten. Met veel wissels aan beide zijden kende de tweede helft een wat rommeliger verloop dan de eerste. Beide teams kregen mogelijkheden maar aangezien deze niet benut werden eindigde de wedstrijd met een 1-1 eindstand.

Opstelling ACV

1e helft: Ben Wormmeester, Daniël Schans, Robert Talens, Gibril Sankoh ©, Jim de Leeuw, Ibrahim Sillah, Gijs Jasper, Ezra Schrijver, Pascal Huser, Marco van der Heide, Justin Mulder

2e helft: Jelmer Kiewiet, Daniël Schans, Nande Wielink, Gibril Sankoh ©, Jim de Leeuw, Nick Westebring, Pascal Huser, Koen Steg, Jonah van der Werf, Marco van der Heide, Rutger Timmermans