Rutger Timmermans (afstandschot)
89'

23 april 2019 20:00

Onbekend

Assen – Een jeugdig ACV heeft de oefenwedstrijd tegen VEV ’67 met 2-1 gewonnen. Veel beloften van de blauw-zwarten kregen de kans zich aan het thuispubliek te tonen. Beide teams kregen in de eerste helft een aantal goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Net toen de rust met de brilstand op het scorebord bereikt leek te worden scoorde ACV. Nick Westebring verzond een uitstekende steekpass op Jonah van der Werf. De inzet van de flankspeler werd gestopt door de Leekster doelman. De rebound was echter een prooi voor Leon Santema die beheerst de openingstreffer scoorde.

In de tweede helft zag het thuispubliek een wedstrijd die op en neer ging. In de 71e minuut scoorde VEV ‘67 de gelijkmaker. De wedstrijd leek lang te gaan eindigen in een gelijkspel totdat Rutger Timmermans een minuut voor het einde van afstand de 2-1 scoorde voor ACV. Dit bleek even later tevens de eindstand te zijn.

Pascal Huser schiet bijna raak uit een vrije trap

Volgende wedstrijd

Komende zaterdag heeft de ploeg van Fred de Boer een vrije dag. Vanwege Koningsdag staat er geen competitieronde gepland. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 4 mei. ACV speelt dan een uitwedstrijd. Op Sportpark De Wetering is SC Genemuiden de tegenstander. Op de ranglijst vinden we SC Genemuiden terug op de 10e plek met 29 punten uit 26 wedstrijden.

Opstelling ACV: Jelmer Kiewiet, Ibrahim Sillah, Robert Talens, Nout de Groot, Koen Steg, Nick Westebring, Max Jasper, Pascal Huser, Jonah van der Werf, Leon Santema, Rutger Timmermans