Oosterparkers JO12-1

Hoofdklasse 03

16 november 2019 10:00

Onbekend

Zaterdag speelde ACV JO12-1 zijn zevende competitiewedstrijd. De Oosterparkers JO12-1 kwam op bezoek op het Catawiki Sportpark, een ploeg waar ACV in de uitwedstrijd met 3-8 van won.

Op een koude, maar heerlijke voetbalochtend was het vanaf het begin een fysieke wedstrijd. De Groningers beten zich vast in ACV en de Assenaren beten van zich af. ACV kwam weinig aan voetballen toe, toch het sterke punt van dit speelse team. ACV kreeg wel meer en meer kansen en raakte onder andere de lat. Ook de gasten raakten een keer de lat. Waar het wachten was op een doelpunt van ACV, waren het na 25 minuten de Oosterparkers die na een klutssituatie 0-1 scoorden. Nog niet bekomen van de achterstand, viel al de 0-2. Na rust moest het dan maar gebeuren voor ACV.

Tweede helft

ACV ging vol in de aanval in de tweede helft. De duels werden steeds pittiger, maar de thuisploeg liet zich niet kennen. ACV creëerde veel kansen. Via een kopbal scoorden de blauw-zwarten de aansluitingstreffer (1-2). De ploeg gaf achterin noodgedwongen veel ruimte weg, waardoor de tegenstander nog enkele kansen kreeg. Uit een daarvan viel de 1-3. Aan de andere kant reageerde ACV attent na een tegengehouden vrije trap en scoorde zo de 2-3. Dat was echter vlak voor tijd, zodat de tweede nederlaag op rij een feit was.