Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

De spelers hadden waarschijnlijk de kermis nog in de benen, want ACV JO14-1 begon matig aan de wedstrijd tegen GVAV JO14-1. Na 10 minuten stonden ze al met 0-2 achter. En het werd nog erger, na een half uur werd het 0-3. Gelukkig bleven de supporters achter het team staan en hielden de jongens de koppen omhoog. Met deze stand gingen ze de rust in.

In de rust werden de spelers toegesproken door Mark en René. Er werd hun verteld dat ze meer dan 100% moesten geven want dat misten ze in de 1e helft nog. En toen gingen ze los! Al snel in de 2e helft maakte Jorn uit een vrije trap de 1-3 . En direct daarna de penalty door Alessandro en met 2-3 was de spanning volledig terug. Helaas maakte GVAV al snel de 2-4, maar ze lieten de koppen niet hangen. En door een doelpunt van Alessandro en Thijmen werd het al snel 4-4. Toen werd het spannend. Blijft het gelijk of gaat er nog iemand met de 3 punten naar huis. Toen scoorde Alessandro in de laatste 5 minuten met een penalty de winnende goal. ACV gaat met de 3 punten naar huis!!

Een super spannende wedstrijd en door erin te blijven geloven is het ze gelukt! Ook de supporters aan de kant weer bedankt.

Na 2 competitie wedstrijden heeft ACV JO14-1 6 punten. Een hele mooie start tegen lastige tegenstanders Op naar volgende week, dan staat HFC’15 JO14-1 op de planning. Ook dat gaat vast weer een mooie wedstrijd worden!