Verslag ACV JO14-1 Heerenveense Boys JO14-1

Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

We speelden vandaag tegen Heerenveense Boys, op eigen veld. We spelen de eerste minuten matig, maar ACV had wel de overhand. Na een aantal doelpogingen, is de stand nog steeds 0-0. Totdat na 20 minuten spelen een afstandsschot van Kris erin gaat, en het wordt 1-0. Niet lang daarna, door een fout van ACV, wordt het 1-1.

In de tweede helft was de knop om bij ACV en was de bal alleen maar op de helft van de tegenstander. Het balbezit lag bij ACV en het spel ging goed en snel rond, maar de bal ging er maar niet in. Totdat Alessandro de 2-1 maakte en niet veel later maakte Thijmen de 3-1. Vanaf dat moment ging de bal er lekker in. Kris maakte de 4-1. Niet veel later Hugo met een rebound de 5-1. Alessandro schiet de 6-1 erin. De volgende kans is ook voor Alessandro, maar met een heel mooi schot gaat de bal net op de lat. In de slotfase kregen we nog een vrije trap, en Jorn die schiet hem natuurlijk weer raak en het staat 7-1. Dat is ook de eindstand en we kunnen tevreden naar huis, met een dikke overwinning!