ACV JO10-2 flitsend van start in bekercompetitie

17 - 0

De Treffer '16 JO10-1G

Onder 10, JO10-2, Groep 1 26

2 september 2017 9:00

Zaterdag speelde ACV JO10-2 de eerste wedstrijd van het seizoen. In Assen kwam De Treffer’16 voor de beker op bezoek. Vanaf de start van de wedstrijd was duidelijk dat JO10-2 zin heeft in het nieuwe seizoen.

De scheidsrechter had nog niet voor de aftrap gefloten op de belegering van het doel van de tegenstander begon. Een eerste doelpoging ging nog naast, maar het volgende schot was raak: 1-0. De stormloop hield niet meer op. Via zowel mooie combinaties, als via goedgeplaatste afstandsschoten, de teller liep snel op. Met rust stond het al 11-0.

ACV JO10-2, boven v.l.n.r.: leider Bert Visscher, Ruben Slik, Coen de Bruine, Jorn Slagter, Alessandro Coricciati, Mauro Puddu en leider Pieter Hakvoort. Onder v.l.n.r.: Merijn Visscher, Niels Hakvoort, Yannick Spierenburg en keeper Jochem Leijsenaar (invaller voor Noah Visser)

De tweede helft ging ACV door waar het gebleven was. Aanval na aanval volgde. Niet alle ballen vlogen er meer in, maar de teller liep nog lekker op. De gasten uit 2e Exloermond kwamen slechts sporadisch op de helft van ACV. Bij 17-0 floot de prima scheidsrechter voor het einde. De spelers waren uiteraard dolblij met deze uitslag. Na afloop was er ook de hoop dat volgende wedstrijden wat spannender worden. We gaan het volgen.

Veel plezier dit seizoen spelers en begeleiding!