1 - 14

ACV JO10-2

Onder 10, JO10-2, Groep 1 26

9 september 2017 9:00

Zaterdag speelde ACV JO10-2 de tweede bekerwedstrijd van het seizoen. Op bezoek in Westerbork bij VKW JO10-2 werden weer dubbele cijfers genoteerd. De prima start van een week eerder werd goed doorgetrokken.

Ondanks de langdurige regenval, en de angst van afgelasting, ging de wedstrijd door. Op een prima pupillenveld leek het in het begin een gelijkopgaande wedstrijd te worden. Doelpogingen aan beide kanten. Nadat uit een ACV-hoekschop de bal netjes bij de eerste paal werd binnengelopen en een afstandsschot mooi in de verre hoek werd gekruld, was de ban gebroken. Steeds leken de jongens de goede keuze te maken. ACV moest nog wel twee keer een bal van de eigen doellijn halen, maar bij rust was de wedstrijd reeds beslist: 0-6.

Na de wedstrijd strafschoppen nemen in een regenachtig Westerbork

Ook in de tweede helft bleef ACV ‘voetballen’. Soms voor eigen succes gaan, maar vooral blijven combineren en afstandsschoten als de situatie erom vroeg. Zo zagen de vele aanwezige ouders in een regenachtig Westerbork een waar doelpuntenfestijn. Maar VKW liet zich in de tweede helft niet kennen. De ACV-keeper keerde regelmatig een bal, twee keer stond de paal in de weg en één keer wist VKW het net te vinden. Eindstand 1-14 voor ACV.

Volgende week de derde bekerwedstrijd in de poule, thuis tegen vv Hoogeveen.