ACV JO10-1 speelt beste wedstrijd van het seizoen tegen FC Assen JO10-1

Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

Enkele uren na afloop van de wedstrijd van Oranje tegen Argentinië mocht ACV JO10-1 in alle vroegte het veld in. Op een bevroren maar te bespelen veld stond de derby tegen FC Assen JO10-1 op het programma. Er stond nog een rekening open na de oorwassing van ACV in de uitwedstrijd van een paar weken terug.

Vanwege de kou (gevoelstemperatuur -6) mochten beide teams een veldspeler meer opstellen. Logisch. Het gevolg was wel dat het drukker was op een moeilijk bespeelbaar veld, wat tot veel duels leidde. ACV had de laatste weken wat grote nederlagen geslikt. Zaterdag was het veel beter, ACV speelde zelfs heel goed! De 1-2 achterstand bij rust was bitter, maar het toonde aan dat ACV nu wel goed mee kon komen.

Na rust was het reuze spannend. ACV maakte na 10 minuten de gelijkmaker (2-2) en ging op zoek naar meer. De kansen waren er, de scherpte ontbrak nog. En toen het vierde kwart. Wat een gallery play van ACV. De doelman heette niet Noppert maar Stoppert (gelet op zijn vele reddingen). De veldspelers bikkelen als het nodig was, speelden een mannetje uit als het moest en scoorden omdat het zo lekker is. De ene na de andere aanval volgde. En de teller ging lopen: 3-2, 4-2, 5-2 en bij 6-2 was de koek op. Een heerlijke pot van de thuisploeg en dan ga je toch net wat lekkerder de feestdagen in.

Spelers, staf en ouders van ACV JO10-1 wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een gezond nieuwjaar. Dat er volgend jaar maar weer veel leuke potjes mogen volgen waar we weer graag verslag van doen.