Kerkweg 0
9439TK
WITTEVEEN
tel. 0593-552382

Op een winderig sportpark De Roskamp in Witteveen streedt JO10-1 zaterdagochtend tegen WNBC JO10-1. Dat is een jeugdteam van de combinatie van Witteveense Boys en Nieuw-Balinge. Na de afgelasting van vorige week waren de Assenaren wel toe aan een lekker potje voetbal.

En dat werd het. De ACV-boys gingen fanatiek van start en binnen 10 minuten stonden zij 4-0 voor. Zowel met solo-acties als met combinaties sneden zijn door de defensie van de thuisclub. Ook de ouders van de thuisploeg klapten menigmaal hun handen stuk bij een mooie actie van ACV. De thuisploeg kwam niet verder dan twee schotjes van afstand. De ruststand van 7-0 voor ACV was dan ook volledig terecht.

Waar ACV geen wissels had, had WNBC liefst drie wissels. Ook waren de jongens van de thuisploeg lekker fysiek, zodat in de tweede helft de wedstrijd iets meer in balans kwam. Zowaar kreeg ook de thuisploeg kansen, maar deze werden niet benut. Waar ACV wat minder kansen kreeg dan in de eerste helft, sprongen zij hier wel effectief mee om. De uiteindelijke 11-0 overwinning voor ACV was dik en dik verdiend.