2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 9

Wethouder Bergerweg 24
9406XP
ASSEN
tel. 0592-352142

08:00: De spelers kwamen aan in kleedkamer 1. Ze kleden zich om terwijl Coach Milan al snel de tactiek uitlegt. Milan heeft gekozen voor onze vertrouwde 4-2-3-1 formatie. Ze lopen naar het veld en beginnen meteen aan de warming-up. Keeper David word ingespeeld door Teun en de rest doet aan een pass-oefening. Even later komen de spelers van LTC aan op het veld en beginnen aan een matige warming-up.

08:15: De spelers beginnen nu aan de afwerk vorm en doen hun best om bij onze fantastische keeper David Gerritsen te scoren. Sven is zojuist uitgegleden terwijl hij een bal wilde schieten richting de spelers.

08:30: De wedstrijd is officieel begonnen en de spelers zijn er klaar voor. De aftrap is voor ACV en word genomen door onze spits Stan. Eerste bal verlies voor ACV komt voor op 1:53. ACV behoudt de bal goed en het eerste schot op doel komt van Joris.

08:36: Eerste goal voor ACV. Een fraaie eigen goal door een van de spelers van LTC en een assist van Daan Wekema. Een schot op doel van Noad in de handen van de keeper. Johan Hofstra: 'We hebben slecht zicht, de bal is constant aan de andere kant.' David heeft een erg actieve houding, helemaal achterin het veld, zonder bal in zicht. Hij krijgt daarom erg weining mee van het spel.

08:41: Schot op doel van Noad, weer in de handen van de keeper. Het gaat tot nu toe perfect en de bal is nog maar een keer dichtbij de zestien geweest. Aanvoerder Daan doet het tot nu goed en geeft goede tips en tops.

08:43: Goede sliding van Stan, maar verkeerd gezien door de scheids.

08:44: Goed schot op doel van Noad met zijn verkeerde been, de keeper heeft moeite met die bal goed tegenhouden.

08:45: Eerste bal contact voor David maar het duurt niet lang voordat de bal uit de gevaren zone is. Heerlijke bal van Joep op Stan, die hem niet weet te maken door een sliding van de tegenstander. Daarna een goede onderschepping van Lars die daarna helaas wordt terug gespeeld door de tegenstander.

08:48: De eerste wissels beginnen met warmlopen.
Een mooie sliding van Tijs, daarna volgt een goede aanval door ondere andere Lars.

08:52: Een goal van Noad in de linkeronderhoek. Ook in deze minuut worden Joris, Mees en Teun gewisseld voor Joep, Yousef en Noad.

08:55: Het eerste schot op doel van de tegenstander maar de bal gaat gelukkig naast het goal. Meteen daarna volgt nog een schot maar David houdt hem tegen. Jammer genoeg dacht de scheidsrechter dat hij wel in het goal zat dus de stand is nu 1-2.

08:58: Corner can Daan wat volgt in een schot op doel van Jovandry die helaas mis gaat. De spelers van ACV doen het erg goed en weten de bal telkens bij zich te houden. Bal verlies is klein en aanvallen gaan goed. Ook in de verdediging wordt goed gespeeld.

09:00: De zon begint over de bomen heen te komen dus de spelers van LTC hebben de zon flink in hun gezicht wat flink werkt tot hun nadeel.

09:03: Nog een schot op doel van Stan waarvan hij helaas over het doel heen gaat.

09:10: De rust is begonnen en het is tijd voor de spelers om rust te nemen en hun tactieken en strategieën te bespreken. Ook mogen ze nu lekker wat drinken in de kleedkamer. Milan en Johan vertellen hun verbeter punten maar er valt vrij weinig te vertellen omdat er goed gespeeld wordt

09:25: De rust is voorbij en de tweede helft is begonnen. ACV nu met de zon in hun gezicht maar dat dooft onze geesten niet om LTC in te maken.

09:26: Een mooie goal van Joris, met een assist van Noad. De stand is nu 1-3.

09:27: En direct na de aftrap meteen weer een goal van Joris, met ook weer een assist van Noad. De stand is nu 1-4!

09:29: Een vrije bal en ook een schot op doel die word genomen door Lars. Helaas houdt de keeper van LTC de bal tegen. Daaruit volgt een minuut daarna nog een schot op doel van Noad, helaas gaat deze er ook naast.
De spelers van ACV spelen natuurlijk heel goed en er wordt veel op doel geschoten. Bal verlies blijft klein en goede aanvallen komen vaak voor. De spelers van LTC beginnen boos te worden aangezien ze nu enorm vernederd worden op hun eigen grond. Vooral de keeper heeft een kort lontje aangezien de verdediging niet erg veel voor hem doet. LTC wordt steeds stiller aangezien ze de hoop voor een overwinning tegen onze fantastische club ACV hebben opgegeven.

09:41: 2 van onze wissels, Jovandry en Capital, beginnen nu met warmlopen om zometeen weer te gaan spelen.

09:46: Daan en Lars worden gewisseld met Jovandry en Capital.

09:49: Schot op doel van Noad, helaas wordt deze makkelijk tegengehouden door de keeper met de quote van een kijker: 'Kom op, dat is te makkelijk.'

09:49: In dezelfde minuut wordt gescoord door Capital met een assist van Yousef. De stand is nu 1-5.

09:51: David is nu aanvoerder, maar weet niet hoe de band om moet. Milan zegt: 'Hij zit te ****** met de aanvoerders band.' Gelukkig is Tijs in de buurt dus vraagt David om hulp. De band zit nu goed en David is tevreden.

09:52: Fraaie aaname van Teun.

09:53: Een wereld goal van Noad. De stand is nu 1-6.
Alle hoop voor LTC is nu verloren omdat ACV te goed is voor hun. Er is minder geschreeuw aangezien ze toch weten dat ze gaan verliezen. De bal is nog maar weinig in de buurt van ons goal geweest dus David begint zich te vervelen.

10:00: We naderen het slot van deze wedstrijd. We hebben een extra minuut erbij in verband met blessure tijd.

10:01: De wedstrijd is officieel geindigd en de eindstand is 1-6. ACV is blij met deze prachtige overwinning en LTC zijn niet al te blij. Nu kunnen de fantastische spelers van ACV met een gerust hart naar huis.

In de kleedkamer hebben we besloten dat Lars de MOTM (Man of the match) is aangezien hij gemiddeld enorm goed heeft gespeeld en maar een keer bal verlies is tegengekomen. Verder heeft hij goed inzet getoond en iedereen goed aangemoedigd. Deze overwinning was prachtig en de spelers zijn erg tevreden. Na de lekkere douche in de kleedkamer kunnen de we gerust het weekend in.