Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

ACV JO11-1 heeft zich maandagavond naar een prima overwinning geknokt. In de inhaalwedstrijd tegen Twedo JO11-1 was ACV de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar bleef het tot het einde spannend.

Maar even terug naar de afgelopen weken. Na een overwinning op FC Meerdijk en een gelijkspel tegen Raptim (waar een overwinning verdiend was geweest), volgden nederlagen tegen Stadskanaal, DZOH en FC Assen. Stadskanaal speelt al een jaar langer op een groot veld en speelt met vaste posities. Daar kan geen team in de Hoofdklasse tegenop. Tegen DZOH zat er meer in. Tegen FC Assen had ACV afgelopen zaterdag gezien het aantal kansen met ruim verschil moeten winnen, maar verloor het met 5-6.

Maandagavond had ACV weer ruim meer kansen dan de tegenstander. Maar als kansen voor een leeg doel worden gemist of de boys oneindig pingelen in plaats van voorgeven, dan blijft het spannend. 1-0 voor, 1-2 achter, 3-2 voor, 3-3 en rust. De boys werken hard en ACV krijgt de tweede helft ook kans na kans, maar scoort niet. Het zal toch niet. Diep in de tweede helft is daar dan eindelijk de dik verdiende 4-3. Zal het dan toch? De tegenstander schiet nog op de paal bij ACV, ACV mist nog een paar kansen en dan is daar eindelijk het bevrijdende eindsignaal.

Top gedaan jongens! Eindelijk loon naar werken.