ACV JO11-2 na winst op MSC JO11-1 nog zonder puntverlies

ACV JO11-2

5 - 0

MSC/Amslod JO11-1

Competitie

Hoofdklasse 08

Datum

6 april 2019 11:15

Accommodatie

Sportpark De Kooi
Bredeweg 30
9995NC
KANTENS
tel. 0595-552299

Afgelopen zaterdag speelde ACV JO11-2 zijn vijfde competitiewedstrijd. Uit bij MSC Meppel JO11-1 had ACV de eerste competitiewedstrijd gewonnen. Hoe verliep de terugwedstrijd?

 

Het begin van de wedstrijd was rommelig. Beide ploegen kregen wat kansjes, maar het waren vooral veel duels die op het middenveld werden uitgevochten. Uiteindelijk was daar een voorzet van de zijkant die door een ACV-er werd ingekopt: 1-0. ACV kreeg in de loop van de eerste helft nog een aantal kansen, maar de Meppeler-doelman keepte sterk. Vlak voor rust kreeg MSC kansen op de gelijkmaker, maar de paal en de sterke ACV-doelman voorkwamen de gelijkmaker.

 

Weer een uitgespeelde aanval: 4-0

Weer een uitgespeelde aanval: 4-0

 

Tweede helft

Na rust wist ACV de wedstrijd naar zich toe te trekken. Veel meer balbezit leidde tot veel meer aanvallen en veel meer kansen. Steeds vaker kwamen de ACV-ers in een overtal situatie voor de MSC-doelman. Hij stond zijn mannetje, maar hij kon niet voorkomen dat ACV de score opvoerde. De 2-0 vlak na rust was nog niet beslissend, want MSC kreeg ook enkele kansen. Halverwege de tweede helft viel de 3-0 en 4-0 en dat gaf wel een comfortabel gevoel. De 5-0 vlak voor tijd, wederom een hoge bal van de zijkant die werd ingekopt, zorgde voor de makkelijkste ACV-overwinning van deze competitie.

Het was jammer om te zien dat de leider van MSC, die het presteerde aan een stuk door te praten, steeds schreeuwde naar zijn jongens en hen vooral wees op hun fouten. Zouden ze daar beter van gaan voetballen? Het voorbeeldgedrag leidde tot vervelend gedrag van de MSC-spelers in het veld, maar ook ouders langs de kant werden uitgescholden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!