Verdiende overwinning voor ACV Vr1

ACV VR1

4 - 1

Barendrecht VR1

Competitie

Hoofdklasse A

Datum

25 september 2021 15:00

Scheidsrechter

J. Wijnstra

Accommodatie

Catawiki Sportpark
Kortbossen 1
9405BM
ASSEN
tel. 0592-355115

Assen - Na een succesvolle serie in de bekerwedstrijden stond voor ACV vandaag de eerste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse vrouwen op het programma en wel thuis tegen Barendrecht Vr1. Vooraf stonden de gezichten gespannnen en in het begin was het even een kwestie van aftasten, maar al gauw had ACV de overhand en ook het meeste balbezit. Twee doelpunten in de eerste helft waren dan ook het logische gevolg en gezien de krachtsverhoudingen was 2-0 een volkomen terechte ruststand. 
Na de rust was het speelbeeld in eerste instantie hetzelfde, maar al gauw nam Barendrecht het initiatief en beleefde een hele sterke fase. De 2-1 aansluitingstreffer was logisch en overeenkomstig de krachtsverhoudingen op dat moment.  Gelukkig herpakte ACV zich na deze tegentreffer en niet veel later liepen de Assenaren uit naar 3-1. Een goede timing, want daarmee was de wedstrijd gespeeld: ACV gooide het spel op slot en speelde gecontroleerd de wedstrijd uit.  Tenslotte viel ook nog de 4-1 en wist men zeker dat de eerste 3 punten binnen waren.
Al met al een leuke en sportieve wedstgrijd, die zeker het aankijken waard was. Volgende week reizen de dames af naar Zwolle, voor de uitwedstrijd tegen Berkum en hopelijk kan de ingeslagen weg daar worden voortgezet.

Voor een (uitgebreide) fotoreportage kijk op: foto's ACV Vr1 - Barendrecht Vr1

Opstelling: Isabella Slump (k), Lisa Velthuis, Gabriella Hut, Amber Bandringa, Iris Haringsma, Lotte Wijnalda,  Lisanne Dik, Marleen Beenker, Chantal Nijboer, Laura Heling (C), Dionne Keizer

Wisselspeelsters: Maartje Timmermans, Marith Jaeger, Rianne Landman, Mara Bruggink, Megan Lampe

Staf: Sven Krol (trainer), Laurens Hoosbeek (teammanager), Willem Oorebeek (fysio), Patrick Haddering (ass.scheidsrechter)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!