Sportpark Orderbos 13
7313HN
APELDOORN
tel. 055-3563069

Afgelopen zaterdag speelde ACV JO17-1 zijn eerste competitiewedstrijd. Op Sportpark Orderbos in Apeldoorn was CSV Apeldoorn JO17-1 de tegenstander. Het werd een spannende pot met helaas een slechte afloop voor de Assenaren.

De boys van JO17-1 hadden de afgelopen weken drie wedstrijden voor de beker gespeeld. Na twee wat moeizame maar goede overwinningen op FC Assen en Veendam 1894, was er in de laatste poulewedstrijd een onnodige nederlaag (2-3) tegen Zuidlaren. Dat betekende uitschakeling in de beker. Tijd voor de competitie!

In Apeldoorn speelde ACV zaterdag een goede eerste helft. De 0-1 achterstand na vijf minuten uit een standaardsituatie was ongelukkig. Binnen tien minuten had ACV de schade hersteld (1-1). Dit was ook de ruststand. Na een kwartier in de tweede helft scoorde ACV binnen twee minuten de 2-1 en de 3-1. Dit was een lekkere voorsprong, vooral omdat ACV niet meer zo overtuigend speelde als voor rust. Dat vier minuten later alweer de 3-3 op het scorebord stond deed het ergste vrezen. ACV leed veel balverlies en stond daardoor vaak onder druk. De 3-4 achterstand vlak voor tijd, wat ook de uiteindelijke eindstand werd, riep de ploeg dan ook vooral over zichzelf af.

Een valste start, maar dat het helemaal goed komt staat vast. Een jonge ambitieuze trainer en een talentvolle groep zorgt voor dat vertrouwen. Tijdens een prima bijeenkomst voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag presenteerden trainer Marnick Ottens en assistent-trainer Joëll Bunk zichzelf netjes aan de ouders. Ook werden er duidelijke afspraken gemaakt over trainingen, wedstrijden en wat er van ouders wordt verwacht. En was er een bedankje aan LevelProfessionals en Thrimax IT voor het beschikbaar stellen van de trainingspakken, zodat de boys er netjes bijlopen. Hoe zal het vervolg in de competitie zijn? We houden je op de hoogte van het vervolg!